вторник, 25 август 2020 г.

Получихме отговор от г-жа В.Кастрева, Началничка на РУО-София



Получихме следния отговор от г-жа В.Кастрева, Началничка на РУО-София:

ДО:
Г-Н ЛЮБЕН ВОДЕНИЧАРОВ 
ЕЛ. ПОЩА: nebezrazlichnite_grajdani@abv.bg 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВОДЕНИЧАРОВ,

Във връзка с Ваше писмо, постъпило в РУО – София-град с вх.№РУО1-21099/14.08.2020 г. относно настояване за проверка за установяване самоличността на одиозите на ръководни длъжности в образованието, Ви уведомявам следното:

В РУО – София-град не са постъпвали писмени или устни сигнали относно опити за оказване на натиск върху директори на училища при назначаване на педагогически специалисти по Философия. 

РУО – София-град няма правомощия да установява самоличност на граждани. Можете да се обърнете към органите на Министерство на вътрешните работи за съдействие и предоставяне на повече информация. 

Уверявам Ви, че Регионално управление на образованието - София-град се отнася с внимание и професионализъм към отправените към него въпроси и се стреми да окаже необходимото съдействие и помощ за ефективното разрешаване на поставените проблеми, свързани със системата на средното образование и съгласно своите компетентности.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА 
НАЧАЛНИК НА РУО СОФИЯ - ГРАД 

РУО - София-град 
София 1303, ул. „Антим I”, № 17, 
тел.:9356050, факс:9883937, 
www.ruo-sofia-grad.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...