неделя, 17 декември 2023 г.

Заповядайте на нашата гражданска акция с искане за демонтиране на "паметника" на лъжата, тиранията, срама и позора "Альоша"!!!


От Общността на небезразличните граждани получих на имейла си следното съобщение (и се чувствам длъжен да му дам гласност, независимо че в него става дума и за мен!): 

Акцията на Общността на небезразличните граждани, обявена в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров", която ще се състои днес от 10 часа пред входа на сградата на Кметството на Пловдив (на площад "Стефан Стамболов"), ще започне точно в уречения час. Приканваме гражданите, които откликнат и се включат в акцията, да се самоорганизират и да опитат да поискат да бъдат приети от Кмета на Пловдив още днес, а ако това не е възможно, да получат поне приемен час в най-скоро време. След това приканваме нашите активисти да се разходят до сградата на Областна управа и да сторят същото, като поискат незабавна среща с областния управител. Ако бъдат приети от някой от двамата или дори и от двамата, да кажат своето искане, което обявихме с откритото си писмо до тях тия дни, а именно: 

СПЕШНО И В ПЛОВДИВ ДА ЗАПОЧНАТ ПРАКТИЧЕСКИТЕ СТЪПКИ ПО ДЕМОНТИРАНЕТО НА АЛЬОША, ПАМЕТНИК НА ОКУПАЦИЯТА, НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИРАНИЯ, НА РОБСКОТО ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД РУСИЯ, НА ЛЪЖАТА, НА ПОЗОРА, НА СРАМА, ЦАПАЩ ОБЛИКА НА НАШИЯ ХИЛЯДОЛЕТЕН ГРАД! 

Това е. Ще се радваме нашата днешна акция да има нужния ефект! 

В заключение добавяме, че г-н Ангел Грънчаров днес лично няма да може да участва в инициираната от него акция по здравословни причини (сърдечна криза). Пожелаваме му да излезе от нея и да укрепи здравето си, защото той е необходим на нашата Общност. 

Хубав ден на всички! Заповядайте, включете се в нашата акция, подпомогнете святото дело: да измием срама от лицето на нашия тъй хубав и благороден град!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...