събота, 4 април 2020 г.

Шефката на РУО-София отговори с общи безсъдържателни приказки на писмо на небезразличните граждани



На писмото със заглавие ПОРЕДИЦА ОТ ПИТАНИЯ ВЕДНО С НЯКОИ НАВРЕМЕННИ ПОЗИТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ е отговорила шефката на РУО-София д-р Ваня Кастрева: 

Изх. №РУО1-7666/03.04.2020 г.

ДО
Г-Н ЛЮБЕН ВОДЕНИЧАРОВ
ИМЕЙЛ: nebezrazlichnite@abv.bg

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВОДЕНИЧАРОВ,

Във връзка с Ваше писмо с вх. № РУО1-7313/26.03.2020 г., относно въпроси и предложения за обучението по философия и освобождаването на Ангел Грънчаров от длъжността „учител по философия“ в 56. СУ ”Проф. Константин Иречек”, гр. София, Ви уведомявам, че кадровото осигуряване по философия в 56. СУ „Константин Иречек" за целия период на обучение през настоящата учебна година от 16.09.2019 г. до момента е в съответствие с изискванията на Наредба № 15/22.07.2019 г. на министъра на образованието и науката за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти. От началото на втория учебен срок на мястото, заемано от Ангел Грънчаров и от г-жа Коцева, се е завърнал титулярът, правоспособен учител по философия.

Цялостен контрол за спазване на трудовото законодателство във всички отрасли и дейности се осъществява от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

Уверявам Ви, че Регионално управление на образованието - София-град се отнася с внимание към отправените към него въпроси, като оказва подкрепа и контрол на образователните институции в рамките на своите правомощия.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО
СОФИЯ-ГРАД


РУО - София-град
София 1303, ул. „Антим I”, № 17,
тел.:9356050, факс:9883937,
www.ruo-sofia-grad.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...