събота, 30 септември 2023 г.

Г-н Титюков, инж. Стаматов, граждани на ГРАДА НА ДОБРОТО Пловдив, не му мислете изобщо за Божия съд, щото за такива като вас, Бог, естествено, явно "няма"!!!



До г-н Георги Титюков, заместник-кмет “Спорт, младежки дейности и социална политика” в Пловдив 
До инж. Борислав Стаматов, омбудсман на Пловдив 
ДО МЕДИИТЕ 

Г-н Титюков, инж. Стаматов, граждани на ГРАДА НА ДОБРОТО Пловдив, не му мислете изобщо за Божия съд, щото за такива като вас, Бог, естествено, явно  "няма"!!! 

ОТВОРЕНО ПИСМО от Общността на небезразличните граждани 

Многоуважаеми г-н Титюков, 
Многоуважаеми г-н омбудсман на Пловдив, 

Ето че пак дойде време за избори, Вие отново апелирате към нас, гражданите, да Ви подкрепим на изборите, ала ето че един проблем, който стои висящ и нерешен много години, въпреки Вашето мъдро ръководство на т.н. "Социални дейности" в нашата прехвалена СОЦИАЛНА държава си, продължава да си стои висящ и нерешен. 

Става дума за казуса "баба Марийка", за който и ние, и г-н Ангел Грънчаров в качеството си на публичен философ, многократно сме се обръщали към Вас лично, пък и към ръководения от Вас огромен административен общински апарат, ала, уви, по този тъй лесен за решаване проблем не беше сторено АБСОЛЮТНО НИЩО, да, смело и съвсем справедливо казваме това! И положението сега е съвсем същото: 91-годишната вече баба Марийка по същество продължава да е без свой дом, "живее", си извинение, в НАПЪЛНО НЕЧОВЕШКИ И АБСОЛЮТНО НЕХИГИЕНИЧНИ, НАПРАВО АНТИХИГИЕНИЧНИ УСЛОВИЯ, целият тъй издигнат народ на тъй културния ГРАД НА ДОБРОТО ПЛОВДИВ знае за нейното отчайващо положение, управниците, разбира се, също знаят, ала всички стоим, само гледаме (сеир!) и... чакаме тъй мъдрият и великодушен Бог най-сетне да се смили над горката страдалчица и да й... прекрати живвота, да, чакаме Бог да й вземе изстрадалата душа, та всички ний ДРУЖНО ДА СИ ОТДЪХНЕМ най-сетне от досадата, че тя още е жива (!!!), защото, предполагаме, всички ний знаем, че тъй справедливият и великодушен Бог пък, изпитвайки всички нас ДОКОЛКО ИЗОБЩО СМЕ ЧОВЕЦИ, държи баба Марийка жива и здрава, да, тя, по Божие благоволение - това направо е Божие чудо: щото по законите на науката и хигиената друг човек в такива условия не би оцелял дори и седмица! - е в направо превъзходно, да не кажем цветущо здраве, ако не броим това, че нейната съвсем естествена за възрастта й старческа деменция е твърде много напреднала, поради което баба Марийка е вече почти напълно неадекватна; да, многоуважаеми г-н Заместник-Кмет на ГРАДА НА ДОБРОТО ПЛОВДИВ и г-н омбудсман на тъй напредналия в КУЛТУРАТА И ДОБРОДЕТЕЛНОСТТА СИ ГРАД ПЛОВДИВ, Бог ни дава много години шанс да покажем, че сме човеци, ала всички ний дружно, като на социалистическа манифестация, не щем да покажем, че сме човеци, да, ний държим да покажем, че сме тъкмо някакви непостижими от морална гледна точка НЕПУКИСТИ И ДОРИ ВАРВАРИ, ДА НЕ КАЖЕМ НАПРАВО ЖИВОТНИ (щото ще обидим животните!)!!!


Това е положението, многоуважаеми видни дейци на нашия тъй цивилизован и културен хилядолетен ГРАД НА ДОБРОТО Пловдив, който освен че се позори пред целия свят, че продължава да търпи МОНУМЕНТА НА ОКУПАЦИЯТА, НЕСВОБОДАТА, ЗЛОТО, ЛЪЖАТА И НА БЪЛГАРСКОТО НЕДОСТОЙНСТВО Альоша, е на път да се прочуе и с това, че остави клетата, тъй самотна, бедна, БОЛНА, престаряла жена ДА МРЕ ПРЕД ОЧИТЕ НИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ПОТРЕСАВАЩО ГРОЗНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ! 

Г-н Титюков, и независимо, че АБСОЛЮТНО НИЩИЧКО НЕ НАПРАВИХТЕ за да решите казуса с баба Марийка, Вие лично отново имате наглостта да искате нашето, на гражданите, доверие, да, отново искате да сте на власт, това, простете (или ако щете, не ни прощавайте!) е ПЪЛНО И ЗАТОВА ПОТРЕСАВАЩО БЕЗСРАМИЕ И ДОРИ НАГЛОСТ!!! 

Това искахме да Ви кажем. Повече думи не са нужни. Нямаме сили да кажем каквото и да било повече. Нямаме никаква надежда, че ще направите нещо, за да стане така, че баба Марийка да доживее последните си дни в НЯКАКВИ ЩО-ГОДЕ ЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ; не, това Вие не можете или просто не щете да направите, не искате да направите каквото и да било, щото... "Какво там значи някаква си личност?!", "Какво там значи някаква си там болна 91-годишна нещастница баба Марийка?!", та нали нас ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКАТА ВАРВАРЩИНА И БЕЗДУХОВНОСТ ни е обучила и възпитала така, че да вярваме беззаветно в комунистическата догма ИНДИВИДЪТ Е НИЩО, А ДЪРЖАВАТА (ОБЩИНАТА, ВЛАСТТА, КОМУНАТА!) Е ВСИЧКО???!!! 

Разбира се, че няма да гласуваме за Вас и призоваваме пловдивчани, които имат капчица съвест и поне елементарно развита човечност да не гласуват за Вас! 

Г-н омбудсман на Пловдив, 

И Вие имате заслуга за това положение, а именно, че баба Марийка е оставена на прозвола и живее в КУЧЕШКИ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ В ЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ! Г-н Грънчаров направи снимките тия дни, да, близо две години единствен той й носеше вода в туби с колата си за да може да си измие ръцете и да не й се запуши "тоалетната", за отбелязване е, че не само властите в ГРАДА НА ДОБРОТО ПЛОВДИВ, но и съседите на баба Марийка, дори и тези, които живеят на нейния етаж, ИМАТ СЪЩИТЕ ЯСНО ИЗРАЗЕНИ САМАРЯНСКИ НАКЛОННОСТИ и, респективно, не се трогнаха изобщо и не й донесоха и КАПЧИЦА ВОДА!!! (Да не говорим за това, че тя няма и ток, тя живее както живеят... плъховете!) 




Приятно ВЕЧНО омбудсманстване Ви желаем, г-н омбудсман, вярваме, че Вашият сън е напълно спокоен!

Граждани на ГРАДА НА ДОБРОТО ПЛОВДИВ, и вам желаем ПРИЯТНИЯ СЪН НА НАПЪЛНО НЕПОРОЧНИ МЛАДЕНЦИ! 

Не му мислете изобщо за Божия съд, щото за такива като вас, Бог, естествено, "няма", нали така???!!! 

1 октомври 2023 г.

Пловдив 

С УВАЖЕНИЕ: Георги Тодоров, упълномощен да води кореспонденцията ни с институциите

1 коментар:

  1. А къде са децата на баба Марийка? Не е ли тяхно задължение да се грижат за майка си?

    ОтговорИзтриване

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...