сряда, 24 февруари 2021 г.

Какво писмо получихме по казуса около елиминирането на кандидатурата г-н Грънчаров за учител по философия в Спортното училище в София?


 На това писмо в спешен порядък отговорихме ето какво:

Здравейте, уважаема госпожо Директор,

Благодарим за отговора, който обаче повдига все същия въпрос, на който не сте отговорили и на самия г-н Грънчаров; ще се възползваме от текста на писмото, с което той Ви го е задал, на него не сте отговорили, ще се радваме ако проявите любезността да отговорине поне на нас; та Вие в кореспонденцията с него сте му отговорили ето какво:

Г-н Грънчаров, в отговор на вашия въпрос, след заседание на назначената комисия за подбор на учител по философия, провело се на 05.01.2021, същата е взела решение да покани на интервю кандидатите, които имат опит с електронно обучение през изминалата учебна година. Взетите решения са описани в протокол №1 от 12.01.2021 г.

На което г-н Грънчаров Ви е написал следното:

Благодаря за отговора! Съобразно взетото от Комисията решение и моя милост следваше да бъде поканен - имам опит в елетронното обучение не от миналата година, а от много години преди това. Аз съм създател на платформа за електронно обучение, която съществува от поне 10 години. Вашият отговор засили още повече желанието ми да узная КОЯ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ИГНОРИРАНЕТО, ЗА ЕЛИМИНИРАНЕТО на моята кандидатура за това учителско място. Ще Ви бъда благодарен да ми я съобщите! 

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

И тъй, ние си позволяваме също да Ви зададем все този тъй интригуващ и нас въпрос. Ще се радваме да ни дадете задоволителен отговор, защото мълчанието Ви до този момент засили подозрението на всички нас, че има някаква крайно неудобна за ръководството на училището тайна, която се мъчите да скриете от нас. Вярваме, че няма да се наложи да ползваме услугите на други държавни институции (примерно КЗД, прокуратура, съд, омбудсман и пр.), които да ни помогнат в разбулването на тъй упорито критата от ръководството на училището тайна.

С уважение: Любен Воденичаров, упълномощен от групата на небезразличните граждани да води кореспонденцията с институциите


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...