четвъртък, 2 септември 2021 г.

ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ ОТ НЕПРОБУДЕН СЪН МНОГОБРОЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ОРГАНИ НА СОЦИАЛНИТЕ ГРИЖИ В НАШИЯ ТЪЙ ХУМАНЕН И КУЛТУРЕН ДРЕВЕН ГРАД?

До г-н Здравко Димитров, Кмет на гр. Пловдив

До инж. Борислав Стаматов, омбудсман на Пловдив 

  ДО МЕДИИТЕ 

 

ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ ОТ НЕПРОБУДЕН СЪН МНОГОБРОЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ОРГАНИ НА СОЦИАЛНИТЕ ГРИЖИ В НАШИЯ ТЪЙ ХУМАНЕН И КУЛТУРЕН ДРЕВЕН ГРАД?

 

Заявление от групата на небезразличните граждани 

 

Уважаеми господин Кмет, 

Уважаеми господин омбудсман на Пловдив,


Заявяваме, че днес, 3 септ. 2021 г. до входа на сградата на Кметството в Пловдив, намираща се на площад "Стефан Стамболов", ще бъде установена от наши активисти палатка, в която ще бъде настанена да спи 89-годишната баба Марийка. Мотивите за това наше гражданско протестно действие са изяснени в публикация в блога на г-н Ангел Грънчаров, чието заглавие е Кога социалните грижи на тъй загрижената за живота и здравето ни свръхсоциална държава ще се погрижат за живота и здравето на 89-годишната баба Марийка?, известяваме Ви, че с неговата аргументация ние сме изцяло солидарни.

Ще се радваме това наше отворено писмо да спомогне за  излизането от непробуден летен сън и за поне минималното активиране на многобройните служители и органи на социалните грижи в нашия тъй културен, цивилизован и хуманен хилядолетен град, заради чието безхаберие казусът около баба Марийка заплашва да добие такива грандиозни сюрреалистични и абсурдистки измерения, че нищо чудно да остане в аналите на световната културно-цивилизационна история.

3 септември 2021 г.

С УВАЖЕНИЕ: Любен Воденичаров, упълномощен от групата на небезразличните граждани да води кореспонденцията с институциите

ПРИЛОЖЕНИЕ: Текстът на цитираната по-горе публикация настояваме да бъде разглеждан като органична и неделима част от настоящия документ.


2 коментара:

  1. Жалбата Ви е регистрирана с вх. 7926/03.09.2021 г.


    --
    Благодарим Ви за изпратеното електронно писмо!
    Консултации, информация и справки за вече подадени жалби и други въпроси се предоставя всеки работен ден в интервала от 9:00 – 17:00 ч. на телефон:
    + 359 2 8106955.
    С уважение,
    Приемна на
    Омбудсман на Република България

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,

    Писмото Ви не е адресирано до Областен управител-Пловдив.





    Лек ден!



    ======

    Областна администрация Пловдив

    Деловодство

    ОтговорИзтриване

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...