четвъртък, 15 юли 2021 г.

Омбудсманът на Пловдив отново защити субективния интерес на прегрешилите властници, а не коренния и дълготраен интерес на гражданите и на обществото!

 


УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВОДЕНИЧАРОВ,


В отговор на подадения по електронната поща на Обществения посредник на територията на община Пловдив Ваш сигнал, регистриран с вх. № С1-1832/15.07.2021 г., приложено Ви изпращаме наше писмо изх. № С1-1832-(1)/15.07.2021 г.
Приложение: съгласно текста ( в прикачения файл)
 

С уважение,

ИНЖ. БОРИСЛАВ СТАМАТОВ
И.Д. Обществен посредник на територията на община Пловдив

--
Обществен посредник на територията на община Пловдив
тел. 032 600 555; 032 600 554; 032 600 552
www.ombudsman-plovdiv.com

НАШИЯТ ОТГОВОР:

Уважаеми господин омбудсман,

Благодарим Ви за отговора, с който де факто отказахте да изпълните ролята си да бъдете посредник между гражданите и институциите. Не споделяме Вашата позиция-оправдание, че поставените въпроси не са от Вашата компетентност, истината, напротив, е, че те са тъкмо тъкмо от Вашата компетентност. Не знаем дали съзнавате, че с този си отговор Вие директно минахте на страната на длъжностните лица, срещу които ние отправяме съответните напълно разумни претенции. Тоест защитихте техния субективен интерес, а не коренния и дълготраен интерес на нас, гражданите - и на обществото. Това е много показателно за нескриваната политическа пристрастност на Вашето поведение. Държим да Ви уведомим, че нито училищата, нито държавата ни е частна собственост на тия, които ги управляват, напротив, те са наши, на гражданите, на данъкоплатците, т.е. ние имаме пълното право да контролираме как те се управляват - и да имаме своите претенции в тази посока. Това са азбучни истини, които властващите, в самозабравянето си (и под действието на наркотика на властта!) непрекъснато забравят. Отново сме разочаровани, за кой ли път, от Вас.

От групата на небезразличните граждани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...