неделя, 21 август 2022 г.

УВЕДОМЛЕНИЕ ПОД ФОРМАТА НА ОТВОРЕНО ПИСМО

До г-н Евгений Тодоров

До г-н Иво Инджев

До г-н Калин Манолов

До г-н Сашо Диков

До г-н Любомир Апостолов

До г-н Светозар Гледачев

До г-н Людмил Попов

До г-н Ангел Грънчаров

До г-н Станимир Симеонов

До г-н Георги Пашев

До г-жа Марийка Иванова

До г-н Владимир Петков-Трашов

До д-р Стефан Кючуков

ДО МЕДИИТЕ


УВЕДОМЛЕНИЕ ПОД ФОРМАТА НА ОТВОРЕНО ПИСМО

От групата на небезразличните граждани

Уважаеми дами и господа,

Уведомяваме Ви, че си позволихме да включим Вашето име в списъка с предложени от нас достойни, доказали се с високия си морал и с подобаващите други качества (интелектуални, волеви и пр.), потребни за занимания с тъй сложната, нелека, фина и важна за страната и народа ни политическа дейност; този списък ще го изпратим на ръководствата на основните партии у нас, които имат шанс да влязат в Парламента. (Виж публикацията със заглавие ТЕСТ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНОСТТА НА ЛИДЕРИТЕ НА ВОДЕЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИИдеята ни е те, евентуално, да могат да се възползват от него при правенето на своите депутатски листи. Което би могло да окаже несъмнено благотворно влияние върху оздравяването на тъй тежко болния ни политически, държавен и обществен живот в свидното ни отечество - и то тъкмо в тъй съдбовния момент, в който страната ни е в условия на безпощадна хибридна война, водена от вековния душманин на България - тъй зловредния руски империализъм.

Вярваме, че Вашата несъмнена интелигентност ще Ви позволи мигновено да схванете замисъла на тази наша народополезна инициатива (ний в отвореното си писъмце казваме нещичко в този дух, за изясняване на нещата в тази посока!). Ще се радваме ако не възразявате да участвате в този, да се надяваме, изключително полезен експеримент, от който ще получим, убедени сме в това, безценни по значимостта си резултати. Сметнахме обаче за коректно да Ви уведомим по надлежния ред за инициативата, в която се наложи да намесим и Вашето име.

Ползваме се от случая да изразим възхищението си от Вашата тъй важна за страната и народа ни дейност в областите, в които Вие сте изявени! Желаем Ви нови успехи и постижения на нелекото професионално поприще и също така лично и житейско щастие и задоволство!

С НАЙ-ДЪЛБОКО УВАЖЕНИЕ: Георги Тодоров, упълномощен да води кореспонденцията ни

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...