петък, 2 април 2021 г.

ГЛАСУВАЙТЕ УМНО, ПОДКРЕПЕТЕ ДОКАЗАНО ДЕМОКРАТИЧНАТА, АНТИ-МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКА И РЕФОРМАТОРСКА СИЛА У НАС, А ИМЕННО ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!


СЪОБЩЕНИЕ И ОБРЪЩЕНИЕ ДО ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ В ПЛОВДИВ

Днес в 13.00 часа делегация на Общността на небезразличните граждани отидохме на Главната улица (на мястото, където се представят кандидатите за депутати на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ) и там разговаряхме с г-н Ивайло Старибратов, към кандидатурата когото публично бяхме отправили някои критични въпроси. Разговаряхме близо час и се оказа, че нашите подозрения са напълно неоснователни, г-н Старибратов съвсем убедително ни разказа за своите позиции през годините на цялата си кариера, за разбиранията си за образованието, политиката, демократизацията и пр. 


Установихме, че той наистина е един демократично мислещ човек, който е съвсем достоен да бъде в листата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. От своя страна му заявихме, че нашата тъй критична критична и провокативна публична позиция всъщност беше покана за диалог около тъй важните проблеми на реалното демократизиране както вътре в партиите, така и в целия наш политически живот. Оказа се, че по всички принципни и възлови въпроси ние имаме напълно съвпадащи разбирания и убеждения. По този начин отпаднаха всички наши тъй необосновани подозрения и ние, участващите в дискусията с г-н Старибратов, не само се убедихме в неговите качества, но и сме решени както да подкрепим с преференция неговата кандидатура, така и да призовем съмишлениците и симпатизантите на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ да сторят същото. 

Възхитени сме - в резултат си позволяваме да кажем и това! - от тъй забележителните професионални, личностни и духовни качества на г-н Старибратов и по тази причина заявяваме публично, че му се извиняваме за нашите съмнения, които, както се оказа, са били плод на прибързани повърхностни заключения, другояче казано, плод на това, че просто не сме го изобщо познавали. 

Приятели и симпатизанти на Общността на небезразличните граждани, тия избори имат съдбовно значение за свидното ни отечество! Гласувайте УМНО, което означава: подкрепете най-солидната и доказано демократична, анти-мутро-ченгесаро-комунистическа и реформаторска сила у нас, а именно коалицията ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ: ГЛАСУВАЙТЕ УМНО, Т.Е. ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКИ И ДОКАЗАНО ДЕМОКРАТИЧНАТА, АНТИ-МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКА И РЕФОРМАТОРСКА СИЛА У НАС, А ИМЕННО ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

2 коментара:

  1. Благодаря!

    Ивайло Старибратов

    ОтговорИзтриване
  2. С особено мнение остава агроном Ники Димов: виж https://agronomdimov.blogspot.com/2021/04/blog-post_71.html Той твърди, че и други хора го подкрепят...

    ОтговорИзтриване

Предлагаме името на публичния философ Ангел Грънчаров за влизане в гражданската квота на кандидат-депутатската листа на ПП-ДБ

До г-н Кирил Петков, съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" До г-н Атанас Атанасов, председател на ПП "Демократи за сил...